Constituït el Comú de Badalona

05/07/2018

“Mitjançant votació a ma alçada, els comuns de la ciutat de Badalona, van ratificar el grup motor de l’organització a nivell local i per tant van constituir-se com una formació oberta a totes”.

El 3 de juliol a les 18:30 de la tarda, els comuns de Badalona feien assemblea per ratificar el grup motor de l’organització i així poder donar un pas més a la seva constitució com a formació política i ciutadana de cara a les municipals de 2019.
A l’assemblea va assistir, com a representant de l’organització a nivell nacional, la Núria Buenaventura, que va fer una intervenció clara, recordant el que s’hi juga Badalona a les pròximes eleccions municipals de cara al maig de 2019. La Núria va incidir en la importància de crear aquest espai comú de treball on estan representades les persones de diverses sensibilitats i moviments socials de la ciutat i que precisament és el que ha de convidar a la participació ciutadana.
 
El grup motor, que va ser ratificat pels inscrits en una votació la mateixa tarda, va explicar la feina feta fins aquest moment, i és que, van treballar un decàleg que porta el eixos que seran la guia i el punt de partida del que es farà els propers mesos. Dins d’aquest marc d’obrir l’espai a totes, proposen també fer una enquesta per conèixer les inquietuds dels inscrits.

Després es va obrir un torn de paraula als assistents, per terminar reconeixent que comencen un camí d’esforç i treball però també d’esperança i alegria de cara al setembre que és quan començarà a desenvolupar-se l’agenda.