La Tienda Republicana

Vint-i-tres propostes sobre memòria i drets civils, habitatge i salut i mobilitat rebran el finançament de La Filadora per seguir treballant per la ciutat

01/06/2018

Avui s’han donat a conèixer els projectes guanyadors de la segona edició de La Filadora. Un total de 23 propostes sobre memòria històrica i drets civils, habitatge i salut i mobilitat rebran el suport econòmic proper a 174.500 euros d’excedents de sou de càrrecs electes de BComú per seguir treballant pels barris de la ciutat. Prop de 850 persones han participat en las votacions, un 23% més que en la primera edició de La Filadora, consolidant així aquesta iniciativa de Barcelona En Comú per promoure projectes de transformació social.

Un total de 16 associacions, quatre col·lectius, dues cooperatives i una fundació han resultat guanyadors de les modalitats de projectes de la Filadora que es concreten en accions de ciutat i accions als barris. Amb un import total sol·licitat de 155.190 € per part de les entitats premiades (89.600 € corresponents a projectes de ciutat i 65.590 € projectes de districte), la diferència fins als 174.479 euros previstos per aquesta edició ha servit per augmentar la partida prevista pel suport a campanyes i accions puntuals externes a BComú de 12.479 € a 19.289 €.

"Estem molt contents amb els resultats de La Filadora perquè els projectes han incidit de manera generalitzada en la visió de gènere, la interculturalitat i la inclusió", ha manifestat Enric Bárcena, portaveu de Barcelona En Comú.

Tots els detalls de les votacions i els resultats es poden consultar al web de la Filadora