La Tienda Republicana

Barcelona En Comú s'adhereix a la vaga feminista i obre la seva seu com espai de cures

08/03/2018

Barcelona En Comú s'adhereix a la vaga feminista del 8M, una vaga de consum, treball domèstic i de cures, de treball remunerat i estudiantil, per demostrar que sense les dones el món no funciona. Ens aturem també per denunciar la contínua discriminació de les dones per raons de gènere, la bretxa salarial, l'assetjament i els assassinats, visibilitzant que el sistema en el qual estem immerses se sosté sobre múltiples violències cap a les dones.

Durant tota la jornada de vaga, la seu de l'organització (C/Marina, 131, baixos) estarà oberta com espai de cures feminista. Barcelona En Comú s'adhereix d'aquesta manera a altres espais que estaran oberts a la ciutat. Un grup d'homes voluntaris s'està organitzant per obrir el local i realitzar les cures de les criatures i el dinar.

Barcelona En Comú participarà en el piquet unitari de les 12 hores a Plaça Catalunya i en la manifestació convocada pels col·lectius feministes i que farà el recorregut des de la Plaça Cinc d’Oros a Plaça Catalunya a partir de les 18.30 hores.

Tota la informació sobre la vaga feminista es pot consultar aquí.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.