La Tienda Republicana

El vicepresident del Parlament Europeu, Dimitrios Papadimoulis, signa el manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

04/03/2017

Tres dies després de reunir-se amb Xavier Domènech, portaveu d’En Comú Podem, Papadimoulis manifesta públicament el seu suport al dret a decidir.

El vicepresident del Parlament Europeu i cap de la delegació de Syriza (GUE-NGL), Dimitrios Papadimoulis, ha signat el manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Així ho ha fet saber ell mateix a través de la xarxa social Twitter, només tres dies després de rebre la visita de Xavier Domènech, portaveu d’En Comú Podem. El diputat va desplaçar-se el passat dimarts a Brussel·les, on es va reunir juntament amb l'eurodiputat Ernest Urtasun amb diversos representants europeus, per sumar suports a la celebració d’un referèndum que compleixi les 3 garanties democràtiques per a ser efectiu: reconeixement internacional, la participació majoritària del poble de Catalunya i tenir totes les implicacions jurídiques i polítiques.

Domènech agraeix la signatura del manifest a Papadimoulis, així com també a Ska Keller, presidenta del grup Verds-Aliança Lliure Europea (Verds/ALE) i eurodiputada dels Verds Alemanys, i a Marisa Matias, eurodiputada al Grup de l’Esquerra Unitària Europea/Esquerra Verda Nòrdica (GUE-NGL) i candidata a las eleccions presidencials de Portugal de 2016 amb el Bloco de Esquerda de Portugal, que també l’ha signat.

Temas: 

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.