La Tienda Republicana

La CUP-CC ratifica el marc estratègic de l'organització

25/09/2016
La militància de la CUP-CC aposta pel referèndum d'autodeterminació i el procés constituent
 
El Consell Polític i Grup d'Acció Parlamentaria de la CUP s'han reunit aquest matí i han validat amb un àmpli consens l'estratègia plantejada pel Secretariat Nacional i el Grup Parlamentari que prioritza com a instruments per assolir la independència de Catalunya el referèndum d'autodeterminació i el procés constituent. Els cupaires també han marcat les bases de cara al debat de Política General i continuen treballant l'estratègia dels pressupostos. 
 
La militància i el Secretariat Nacional han tancat el calendari de les futures reunions de la CUP-CC per a continuar definint, validant i compartint col·lectivament l'estratègia marc dels propers mesos. La CUP-CC seguirà així generant debats i prenent decisions a través de l'assemblearisme, peça clau en el dia a dia de la formació.
 
Temas: 

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.