La Tienda Republicana

Xavier Domènech: “La victòria d’En Comú Podem serà la victòria de les classes populars”

25/06/2016

En Comú Podem tanca la campanya electoral a Terrassa demanant un últim esforç per fer possible que el 26-J sigui la fi del govern “injust, corrupte, hipòcrita, cínic” de Mariano Rajoy.

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha demanat avui un últim esforç per fer possible que el 26-J sigui la fi del govern “injust, corrupte, hipòcrita, cínic” de Mariano Rajoy i del PP i possibilitar un govern del canvi. “La victòria d’En Comú Podem serà la victòria de les classes populars, de les classes mitges, de Catalunya: serà la victòria d’un nou principi”, ha assegurat.

En un míting on hi han assistit 400 persones i acompanyat de la resta de membres de la candidatura, Domènech ha assegurat que ha estat una campanya “extremadament dura” pels atacs rebuts, de la mateixa manera que a la campanya de les eleccions del 20D havien ignorat i s’havien rigut d’En Comú Podem. “Primer, t’ignoren, després s’enriuen, i quan t’ataquen, ja has guanyat”, ha dit Domènech recordant les paraules de Ghandi.

En l’acte, que també ha comptat amb els 10 primers de la llista, el cap de llista de la confluència també ha denunciat “l’atac directe a la democràcia” que ha perpetrat el govern que dirigeix Rajoy enviant la policia a la redacció de Público per demanar requisar informació. “Des d’aquí volem enviar tota la solidaritat amb els treballadors i treballadores del diari. Tingueu la certesa que mai més patireu el que heu patit avui”, ha sentenciat.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.