Redacció •  Catalunya •  11/11/2021

Barcelona En Comú porta a judici a un home per agredir físicament i verbalment a una apoderada durant la jornada electoral de les municipals de 2019

A l’agressor, que es va identificar com a militant de Vox, se l’acusa dels delictes d’odi i contra la integritat moral, delictes de lesions i delicte electoral.

Barcelona En Comú porta a judici a un home per agredir físicament i verbalment a una apoderada durant la jornada electoral de les municipals de 2019

11.11. 2021. Barcelona en Comú porta a judici a un home que es va identificar com a militant de Vox i que va agredir físicament i verbalment a una activista de BComú, la qual exercia d’apoderada a un col·legi de Ciutat Meridiana, durant la jornada de votacions de les eleccions municipals de 2019.

El judici se celebra demà a les 11:30 h a l’Audiència provincial de Barcelona, i l’acusació demana quinze mesos de presó i multa pels delictes d’odi i contra la integritat moral, delictes de lesions i delicte electoral. A la vista també hi serà el Fiscal contra els delictes d’odi.

«El que va passar és intolerable i no volem que quedi impune. La nostra companya va ser agredida per la seva vinculació amb Barcelona en Comú. Treballarem per tal que qualsevol violència quedi fora dels nostres barris: organitzant-nos molt més, generant xarxes de suport, i denunciant cada agressió. Tot el suport a la resta de persones que també van ser agredides pel mateix individu», ha manifestat Tània Corrons, portaveu de Barcelona En Comú.

A més d’aquesta agressió a una apoderada de BComú, l’home també va agredir a un apoderat d’ERC i va proferir insults a la gent que estava en aquest moment al col·legi electoral.


Barcelona en Comú /