Redacción •  Catalunya •  15/06/2017

#MoventFitxa: la CUP recorda amb un vídeo la seva acció municipalista coincidint amb els dos anys dels mandats municipals actuals

La CUP ha publicat aquest dijous un vídeo sobre l'acció municipalista que estan duent a terme representants municipals a un centenar d'ajuntaments dels Països Catalans.

#MoventFitxa: la CUP recorda amb un vídeo la seva acció municipalista coincidint amb els dos anys dels mandats municipals actuals

L’acció coincideix amb la commemoració aquesta setmana amb els dos anys de l’entrada de candidatures de la CUP-Poble Actiu a una trentena de governs municipals i de la presa de possessió del càrrec com a regidores i regidors de 385 persones a 148 ajuntaments als Països Catalans.

La CUP és una organització política assembleària d’àmbit municipal i d’abast nacional, estesa arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològic, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.

A través de les seves assemblees locals, la CUP és present actualment a diferents municipis, on hi desenvolupa acció política a dins i a fora de les institucions locals. Malgrat el limitat marge d’acció dels ajuntaments, la CUP treballa sobre les possibilitats de modificar l’actual municipalisme regionalista i bastir un projecte de país basat en els municipis com a espai més proper a les persones.

La CUP treballa a les institucions municipals i supramunicipals per tal de desenvolupar els eixos de la Unitat Popular, tingui o no representació. Aquest treball és actiu, transparent, vocacional i radicalment democràtic, per tal de retornar les institucions polítiques a les classes populars.


CUP /