www.tercerainformacion.es

CGT convoca vaga a HP l’1 de juliol

El sindicat CGT ha convocat vaga a tota Espanya en les tres empreses del grup: Outsourcing, Processos i Aplicacions, que donen servei a clients com Caixa, Renfe, Banc Sabadell o Bankia.

Catalunya | Redacció | 16-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

El sindicat CGT ha convocat vaga a tota Espanya en les tres empreses del grup: Outsourcing, Processos i Aplicacions, que donen servei a clients com Caixa, Renfe, Banc Sabadell o Bankia.

El motiu és la política d’acomiadaments continuada de l’empresa, que porta acumulats 1200 en 4 anys, entre ells 200 que van ser part d’un ERO a Saragossa en 2014 i 84 comiats l’últim quadrimestre de 2016. Això ha suposat progressivament la substitució d’un 44% de la plantilla indefinida en els últims anys per personal subcontractat i ETT’s en precàries condicions laborals.

Des de CGT s’ha pressionat a l’empresa a través de diverses accions dirigides als seus clients, entre elles l’útim acte a la fira de Madrid IFEMA el passat 5 de Maig, sumat a moltes altres iniciatives en els últims anys: http://cgtinformatica.org/category/... packard

No obstant això, l’empresa ha portat la negociació fins a una situació de bloqueig, impossibilitant qualsevol via de diàleg. Des de CGT s’interpreta que l’última notícia de la fusió d’HP amb la multinacional americana CSC pot suposar un nou risc de pèrdua de llocs de treball de cara a la fusió al Març del 2017, ja que aquesta multinacional es considera com una de les 12 pitjors empreses per treballar a USA: http://finance.yahoo.com/news/worst... 130656663.html

Cal ressaltar que aquesta política d’acomiadaments no ve justificada per cap problema de resultats, De fet, en els 30 anys que HP porta implantada a Espanya, mai s’ha donat un resultat negatiu i dintre d’Europa, HPE Espanya va donar la millor xifra de resultats del passat quadrimestre. Cada cop que es realitzen acomiadaments, és habitual que es facin noves contractacions precàries per ETT o subcontractes en un curt termini de temps, el que acredita la suficient càrrega de treball existent.

Des de CGT s’ha convidat a la resta de forces sindicals en HP a recolzar aquesta vaga per obligar a l’empresa a assumir els compromisos en matèria d’ocupabilitat de cara a la fusió amb CSC i paralitzar aquesta política actual d’acomiadaments indiscriminats.

S’ha confirmat el suport per part de CSI i CCOO industria a HP Consultoria Madrid, mentre que CCOO Servicios i UGT mantenen silenci de moment. La darrera vaga convocada va causar diverses afectacions importants a empreses del sector financer, logístic i de transport.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad