www.tercerainformacion.es

Xavier Domènech reitera que l’eix ferroviari pel mediterrani “va ser, és i serà una prioritat central de la nostra política d’infraestructures”

En Comú Podem presenta el seu pla d’infraestructures: corredor mediterrani, millora de rodalies i transferència a les comunitats de ports i aeroports

Catalunya | Redacció | 16-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha presentat avui els eixos de la política d’infraestructures de la seva candidatura i que se centren en una inversió prioritària en les rodalies i els trens regionals, la transferència de la gestió de ports i aeroports a les comunitats autònomes i l’aposta “absolutament prioritària” pel corredor del mediterrani, en consonància amb l’article que avui Domènech i Pablo Iglesias publiquen en un diari. En aquest sentit, el candidat ha definit el corredor com una prioritat pel govern de canvi que aspiren a aconseguir després del 26J. “El corredor mediterrani pot produir un creixement del PIB, al País Valencià i a Catalunya, de l’entorn del 30%”, ha assenyalat el cap de files d’En Comú Podem, i que una inversió com el corredor mediterrani faria de l’arc mediterrani “una de les zones potencialment més grans de la UE a nivell econòmic”.

Sobre la xarxa de rodalies i regionals, Domènech ha reconegut que està “absolutament antiga i obsoleta”, i que ha estat “abandonada en la inversió pública de transport”, citant la xifra del 10% invertit sobre el total de 10.000 milions previstos en el pla 2008-2015. “Aquesta situació ens sembla intolerable, en tant en quant afecta bàsicament a les classes populars”, ha remarcat el candidat, explicant que la manca d’inversió en rodalies “crea zones d’exclusió” i llastra la sortida de la crisi. És per això que En Comú Podem aposta per fer una “diagnosi” de la situació del sistema ferroviari i invertir-hi per aplicar desenvolupar un model de “sostenibilitat, desenvolupament i vertebració del territori”.

Un altre dels eixos de la política d’infraestructures d’En Comú Podem es refereix a la gestió dels aeroports i els ports. Domènech ha explicat que la seva candidatura es compromet a “transferir la gestió” cap a les comunitats autònomes, amb participació de les ciutats que disposin d’aquestes instal·lacions.

Domènech respon a Fernández Díaz i a ERC

Per altra banda, Domènech també ha respost al ministre d’Interior en funcions i candidat del PP, Jorge Fernández Díaz, que a RAC1 ha dit que el principal problema de Rodalies són el robatoris de coure: “El problema de les infraestructures es podia pagar amb la caixa B del PP, amb el cas Bárcenas i tota la corrupció del govern més corrupte de l’estat. No crec que estigui en disposició de parlar de robatoris”.

Durant el contacte informatiu, Domènech ha mostrat preocupació pel fet que ERC centri la seva campanya en atacar “un altre partit sobiranista i d’esquerres”. “Sembla que l’únic missatge que tinguin és contra nosaltres quan aquestes eleccions els catalans i catalanes en juguem una cosa central: fer fora el PP i la possibilitat de tenir un govern del canvi que pugui realitzar totes les aspiracions de justícia social, del canvi i del dret a decidir de Catalunya”, ha assegurat el cap de files d’En Comú Podem que veu “incomprensible” que ERC hagi convertit les eleccions en una “obsessió” contra En Comú Podem.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad