www.tercerainformacion.es

Xavi Domènech: “En Comú Podem és la casa de tots els catalans i catalanes que volen defensar el dret a decidir”

El cap de llista de la confluència s’ha mostrat convençut en un acte a Girona amb Ada Colau, Marta Sibina i Joan Luengo, que el 26-J els catalans escriuran una carta d’acomiadament a Rajoy i conquistaran “el dret a decidir-ho tot”

Catalunya | Redacció | 14-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

“En Comú Podem és la casa de tots els catalans i catalanes que volen defensar, proclamar i construir el dret a decidir de Catalunya”. Així s’ha expressat el cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, en un míting celebrat a Girona acompanyat per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la cap de llista de la candidatura a Girona i el número 2, Marta Sibina i Joan Luengo, des d’on també s’ha mostrat convençut que el 26-J els catalans escriuran una carta d’acomiadament a Rajoy i conquistaran “el dret a decidir-ho tot”.

En resposta al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i al seu anunci d’enviar una carta a tots els catalans “ves a saber per dir què”, Domènech ha assegurat que Catalunya ja ha rebut moltes cartes del govern espanyol: des de la llei d’estabilitat pressupostària, com la reforma laboral que ha precaritzat el món del treball, fins el rescat als bancs o l’LRSAL. La carta, ha dit, l’escriuran els catalans i catalanes i serà per dir “bye, bye” a Rajoy.

Durant la seva intervenció, Domènech ha recordat al PP que Catalunya vol decidir el seu futur i vol construir un escenari que el partit de Rajoy ha negat. “El PP, que ha fet polítiques en contra dels catalans i catalanes, serà derrotat per les aliances d’En Comú Podem al conjunt de l’Estat i conjuntament construirem el dret a decidir a Catalunya”, ha manifestat el cap de llista de la confluència. “Som el vot més segur per fer fora el PP: hem lluitat i lluitarem sempre pel canvi real, possible, just i necessari”; ha conclòs.

Ada Colau: “El 26-J Catalunya pot fer doble història: fer fora el PP i conquerir el dret a decidir”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que Catalunya serà “determinant” el 26-J per fer història per partida doble: “Fer fora el PP fraternalment i en aliança amb la resta de pobles de l’Estat, i conquerir el dret a decidir de Catalunya”. Colau, que ha començat lloant “l’orgull LGTBI” i mostrant el seu condol per l’atemptat d’Orlando als EUA, ha declarat que les experiències municipals “han demostrat que sumant multiplicàvem”, i que són aquestes “aliances fraternes” les que permetran guanyar el PP.

L’alcaldessa de la capital catalana ha alertat que aquells que asseguren que tots els partits i els polítics són iguals “són els que han governat fins ara”. Colau ha cridat a la mobilització per fer fora “als que han governat sempre amb les seves polítiques de corrupció i misèria”, i per aconseguir millores en les infraestructures al territori, derogar la LRSAL i la consecució del Corredor Mediterrani ferroviari, “juntament amb el corredor mediterrani contra la corrupció”.

Sibina recorda que el PSOE “va preferir pactar amb la dreta”

La cap de llista per Girona, Marta Sibina, ha defensat que “no estem repetint eleccions”, perquè “ara hi ha coses que el 20-D no sabíem”. Per exemple, que “el PSOE va preferir pactar amb la dreta de Ciutadans abans de formar un govern amb la gent que fa anys que lluitem a les places”. “Diuen que a la gent li fa mandra això de repetir eleccions, però no estem cansades”, ha assegurat, perquè “hem demostrat que tenim molta voluntat, quan hem lluitat per frenar desnonaments o per defensar la sanitat pública”. Sibina també s’ha preguntat com els partits que defensen el TTIP, com PP, PSOE i C’S, “poden dir que volen crear més ocupació, protegir les pimes i el medi ambient”. “Com poden dir que s’interessen pels gironins i les gironines?”, ha reblat.

Joan Luengo: “El 26J el vot coherent és el d’En Comú Podem”

El número 2 de la candidatura a Girona, Joan Luengo, ha demanat el vot per En Comú Podem perquè “és el vot coherent”, aquell que servirà per fer possible el referèndum, el rescat a les persones i fer fora la corrupció. “Han estat, són i seran les nostres prioritats”, ha dit Luengo, que ha recordat la importància de fer fora el PP perquè “ha traspassat totes les línies vermelles i “’s’ha passat pel forro la democràcia”. “En campanya ha dit que no li agraden les línies vermelles però ja ho sabíem: no en van posar quan van rescatar els bancs, quan anaven a negociar amb Merkel ni quan han retallat serveis públics o han aprovat la reforma laboral”, ha recordat.

Dolors Rubio crida a votar també al Senat perquè cal “acabar amb el PP a totes les institucions”

La número 4 per Girona, Dolors Rubio, ha subratllat que “només acabant amb els que fan la política de l’Ibex35 podrem canviar-ho tot”. Per això, ha demanat que “el 26-J ens hem de mobilitzar i anar a votar”, també al Senat, perquè “hem d’acabar amb el PP a totes les institucions, no només al Congrés dels Diputats”. “La política ha de tornar a la ciutadania, estem davant d’una revolució democràtica que es va posar en marxa el 20-D, el 24-M als ajuntaments, i ara el canvi no s’aturarà”, ha conclòs.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

Noticias Relacionadas
En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad