www.tercerainformacion.es

En Comú Podem presenta un pla especial de 5.000 milions per a ciutats mitjanes i petites per reforçar el municipalisme i afrontar l’emergència social

Xavi Domènech critica la llei Montoro i la LRSAL per intervenir sobre les competències dels ajuntaments “quan més falta fan per afrontar els efectes de la crisi”

Catalunya | Redacció | 13-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha presentat avui a Igualada un Pla Especial dirigit a ciutats mitjanes i petites xifrat en 5.000 milions d’euros per dinamitzar l’activitat econòmica i afrontar l’emergència social des del municipalisme. “És un pla per atendre els plans específics de cada ciutat, singularitzant les seves propostes amb les necessitats de cada població, amb un pla de cohesió social i urbana, de vertebració de teixits urbans i per garantir els serveis socials bàsics”, ha declarat el candidat, que ha presentat aquesta nova mesura de la seva candidatura juntament amb el catedràtic de Ciència Política de la UAB, Joan Subirats.

Domènech ha assenyalat la “necessitat” d’impulsar una nova llei de bases i d’hisenda local, perquè els municipis “són les administracions que més recursos immediats han hagut d’esmerçar per afrontar les emergències locals”, i que alhora més han vist retallades les seves competències a causa de la llei Montoro, “que intervé directament sobre les capacitats dels ajuntaments”, i de la LRSAL, que per Domènech suposa “una intervenció directa sobre el desenvolupament de competències en matèria social dels ajuntaments quan més falta fan”.

Els 5.000 milions d’euros pressupostats inicialment per aquest pla especial provindrien de la recuperació de l’IVA que se’ls cobra a les administracions locals, de la creació “d’un fons extraordinari als pressupostos generals de l’Estat” i de la negociació de fons europeus. La distribució d’aquests recursos es faria en funció de “la població, la renda, i els indicadors de la situació social com els índexs d’atur o de pobresa energètica”, tal i com ha explicat el cap de files de la confluència. Joan Subirats defensa més competències i recursos per als municipis

El Catedràtic de Ciència Política i director de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB, Joan Subirats, ha manifestat la “necessitat de descentralitzar” les competències i els recursos cap les administracions municipals per “reforçar les capacitats dels governs locals”. “El que acaba sent definitiu pel nivell de vida de la gent és la capacitat de donar resposta des de la proximitat”, ha sostingut. Subirats ha posat com a exemple que Igualada, amb una població de gairebé 40.000 habitants, té una mida “perfecta perquè comenci a tenir competències més significatives en matèria educativa o sanitària”.

Domènech sobre la carta de Rajoy: “Una política que no l’ha dut enlloc no la solucionarà amb una carta”

En referència a la carta del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en la que apel·la al vot per la unitat de tots els espanyols, Domènech ha denunciat que “la única política en relació a Catalunya de Rajoy i el PP és repressiva i judicialitzadora, negant les aspiracions dels catalans des de fa anys”. “Una política que no l’ha dut enlloc no la solucionarà amb una carta”, ha assegurat el cap de llista, que ha sostingut que “el millor que li pot passar a Catalunya i a Espanya és que Rajoy passi de president en funcions a expresident”.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

Noticias Relacionadas
En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad