www.tercerainformacion.es

Xavier Domènech es compromet amb les 5 prioritats de la PAH

El cap de llista d’En Comú Podem participa en un acte a El Vendrell, des d’on afirma que la confluència d’esquerres és la que “farà possible” el Corredor Mediterrani

Catalunya | Redacció | 13-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha participat avui en un acte a El Vendrell amb el cap de llista per Tarragona, Fèlix Alonso; i la número 2 per aquesta demarcació, Yolanda López; des d’on s’ha compromès a aplicar les 5 prioritats de la PAH perquè mai més hi hagi qui es quedi sense casa, sense llum o passi fred. Per això, Domènech encararà de forma prioritària l’aplicació de la dació en pagament retroactiva, “perquè no pot ser que paguem els deutes dels bancs mentre no rescatem a les persones”.

Així mateix, el cap de files d’En Comú Podem ha assenyalat com a prioritat garantir els subministraments bàsics perquè cap persona pateixi pobresa energètica: “No és suportable que mentre les grans empreses tinguin beneficis any rere anys, hi hagi qui no té per escalfar casa seva”, ha dit Domènech, que també s’ha compromès a crear un parc públic d’habitatges i a prioritzar el lloguer social.

Sobre la relació entre Catalunya i Espanya, Domènech ha insistit que la única opció viable és el referèndum amb garanties, que és el que està defensant En Comú Podem a Catalunya i Unidos Podemos al conjunt de l’estat. “El 26J són unes eleccions per conformar un nou govern. El referèndum que defensa En comú Podem és el que podem guanyar i construir el 26-J”, ha sentenciat.

Fèlix Alonso “traurem la segona diputada i en restarem una a la dreta”

El cap de llista per Tarragona, Fèlix Alonso, s’ha mostrat convençut de que En Comú Podem aconseguirà la segona diputada a la demarcació, i “en restarà una a la dreta”. “El vot d’El Vendrell, de Tarragona, de Terres de l’Ebre, significarà el vot de canvi real per fer fora el PP i les seves polítiques”, ha afirmat. Alonso ha refermat el compromís de la candidatura amb el Corredor Mediterrani, i ha recordat que durant els quatre mesos de legislatura han presentat nombroses iniciatives parlamentàries en aquest sentit: “Gairebé exclusivament érem nosaltres els que parlàvem d’això”, ha sentenciat.

Alonso ha reivindicat la feina dels ajuntaments del canvi, com Altafulla, on com a alcalde ha pogut “fer una política d’esquerres i reduir deute sense retallar cap servei social”; i ha expressat el seu convenciment en què el 26-J aquest canvi arribarà a l’Estat: “Per primera vegada, la gent pot accedir al Govern, estic convençut de que Tarragona estarà al Govern”, ha conclòs.

Yolanda López: “Mereixem un país més net, amb polítiques de solucions i no de la por”

La número 2 per Tarragona, Yolanda López, ha assenyalat que el 26-J suposarà una oportunitat de tenir un país “més just”, i on persones com ella, que s’ha definit com “una persona treballadora, mare de família i que ha viscut en primera persona els estralls de la crisi”, puguin tornar a somriure veient que “per fi poden canviar les coses”. López ha començat recordant la dona assassinada ahir a Badalona a mans de la seva parella: “Quan ens toquen a una, ens toquen a totes”, ha insistit. La candidata, que aspira a aconseguir l’escó al Congrés després del 26 de juny, ha reclamat que la política parli de “solucions” com fa En Comú Podem i no de “la por”.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad