www.tercerainformacion.es

Xavier Domènech: “Hem nascut per guanyar al PP”

En Comú Podem aplega 5.000 persones a l’Arc de Triomf i fa un crida a la mobilització: “Si Catalunya es mobilitza s’aconsegueix el canvi”.

Catalunya | Redacción | 11-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

Fer fora el PP per recuperar les institucions i posar-les al servei de la gent. Aquest ha estat el missatge central del míting que avui ha agrupat a més de 5.000 persones a l’Arc de Triomf que, sota el lema “El somriure dels Pobles”, ha reunit tant el candidat a la presidència del govern espanyol per Unidos Podemos, Pablo Iglesias, com els candidats Alberto Garzón i Iñigo Errejón, amb Ada Colau i Mònica Oltra, l’eurodiputat Ernest Urtasun i el cap de llista d’En Comú Podem i la número 2, Xavier Domènech i Lucía Martín. “Guanyarem no només a Catalunya, sinó a tot l’estat espanyol”, ha assegurat el cap de files d’En Comú Podem, que s’ha mostrat convençut que allò que va passar a Catalunya el 20-D es tornarà a repetir el 26-J al conjunt de l’estat. “No hem somiat fer el sorpasso al PSOE, hem nascut per guanyar el PP”, ha manifestat.

Durant la seva intervenció, Domènech, que ha recordat la figura de Lluís Companys com “el millor president” de la Generalitat Republicana, també ha demanat a tots els catalans i catalanes que aprofitin la oportunitat històrica per fer que Catalunya sigui “punta de llança” de la derrota del PP. “Ajuntem-nos per derrotar-lo i fer possible una nova realitat”, ha reclamat Domènech, que també ha deixat clar que En Comú Podem no vol superar el PSOE sinó guanyar al PP. “Que vostè estigui obsessionat en no quedar darrere nostre no significa que sigui la nostra obsessió. La nostra obsessió és derrotar el PP”, ha dit el cap de llista d’En Comú Podem dirigint-se al candidat del PSOE, Pedro Sánchez.

“El canvi es construeix amb l’esperança, superant les pors”, ha dit Domènech. I per això ha demanat agrupar totes les forces perquè si la candidatura guanya a Catalunya, “guanya el canvi”. “Només hem de tenir por a una cosa: la por a que el PP segueixi al Govern”, ha assegurat. “Guanyar significa que el somriure dels pobles s’haurà imposat a la política de la por”, ha afegit. “La victòria d’Units Podem, d’En Marea, de La Valenciana i d’En Comú Podem amb més força a Catalunya serà la victòria de la llibertat, la igualtat i la fraternitat. No pararem fins la victòria!!”, ha conclòs.

Pablo Iglesias: “Aspiro a ser el President que reconegui els drets nacionals de Catalunya”

El candidat a la presidència d’Unidos Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat que aspira a ser “el president que reconegui els drets nacionals de Catalunya i tendeixi els ponts que altres han fet explotar”. “Ho dic clarament: no volem que marxeu, però defensarem sempre el vostre dret a decidir perquè som demòcrates”, ha declarat Iglesias. El candidat ha fet una crida a la mobilització dels catalans, ja que “els canvis històrics progressistes a Espanya només poden produir-se de la mà amb Catalunya”, i que el vent “de fraternitat i justícia social” que bufa a Catalunya ha de ser el que impulsi el canvi al govern de l’Estat. El líder de Podemos ha manifestat que els ajuntaments del canvi com el de Barcelona “són el millor aval” per demostrar que la seva força pot governar, i ha insistit en la defensa de corredor mediterrani, que ha qualificat de “fonamental”.

Alberto Garzón: “El 26-J decidim si prenem la via de la defensa dels drets humans”

El candidat d’Unidos Podemos Alberto Garzón ha assegurat que ens trobem en una campanya electoral “històrica” perquè el 26 de juny es decideix si “caminem cap a un model de retallades i empobriment” o si “prenem la via de la defensa dels drets humans”. “Això passa per mobilitzar-nos i treballar conjuntament”, ha afirmat. “Estan construint un ordre social injust i precari”, ha denunciat Garzón, que ha instat a fer fora del govern de l’estat “el partit més corrupte de la UE”, en referència al PP. També ha reclamat que cal lluitar contra la “corrupció legal” que representen “les privatitzacions i externalizacions” dels serveis públics, així com les amnisties fiscals que beneficien “els amiguets” que “han saquejat els comptes públics”. “Estic convençut que el 26-J començarem a canviar la nostra societat”, ha sentenciat.

Ada Colau crida a la mobilització: “La gran coalició o un govern de canvi es decidirà per molt pocs diputats”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha exercit d’amfitriona explicant els triomfs del govern de l’Ajuntament de Barcelona en l’últim any i destacant que el canvi és possible quan se sumen aliances, “perquè sumant multipliquem”. Colau ha fet una crida a la mobilització, destacant que la diferència entre “una gran coalició que intenti mantenir tot com estava” o un govern de canvi anirà “de molt pocs diputats”. “Cada vot serà essencial”, ha insistit l’alcaldessa, que ha apostat per fer de Pablo Iglesias el proper president de l’Estat: “Després de totes les crítiques i pressions que ha rebut, està perfectament preparat per ser el proper president”. Finalment, Colau ha defensat clarament la construcció del corredor mediterrani ferroviari i la creació d’un “corredor contra la corrupció, a València i a Catalunya que faci fora de les institucions al PP i a Convergència”.

Íñigo Errejón: “Catalans, feu fora el PP, l’enemic públic declarat de Catalunya”

El Secretari Polític de Podemos, Íñigo Errejón, ha cridat als catalans a fer fora “l’enemic públic dels catalans des de fa molts anys: el Partit Popular”. Errejón ha carregat contra la persecució del PP “als territoris de parla catalana”, imposant un model “de precarietat i destrucció de serveis públics”, però ha destacat que ara l’arc mediterrani “és l’avantguarda del canvi polític”, citant les confluències de les Illes, del País Valencià i de Catalunya. El número 2 de Podemos ha definit la plurinacionalitat no només com una “qüestió cultural o identitària”, sinó “com un projecte i un model de futur”, que aposta per la “descentralització”, amb projectes com el corredor mediterrani “que ha de passar per Barcelona, és clar que sí”.

Mònica Oltra: “Hem de triar, o segueixen els de Panamà o la gent del poble senzilla i honrada”

Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern valencià, Mònica Oltra, ha demanat el vot per En Comú Podem a Catalunya, a La Valenciana, a en Marea i a Unidos Podemos al conjunt de l’estat per fer fora “els dels papers de Panamà”. “Hem de triar: o segueixen els de Panamà o la gent senzilla i honrada. Això ens juguem el 26-J, Panamà o el 99% de la població”, ha reclamat Oltra, que ha demanat el suport suficient per tombar el govern de Rajoy, que “ha pres les mesures més nocives per la gent senzilla”. “El 24 de maig demostrarem que el canvi era possible. Necessitem un govern d’Espanya que sigui aliat d’aquestes CCAA i governs del canvi”, ha demanat Oltra per tal d’aconseguir que el canvi sigui “imparable”. “No ens podem quedar a mig camí. Feu-vos ambaixadors i ambaixadores del canvi. Que deixin de tenir por i vagin a votar el 26-J”, ha conclòs.

Lucía Martín reivindica “les 5 de la PAH”

La número 2 d’En Comú Podem, Lucía Martín, ha cridat a “fer efectiu el dret a l’habitatge” i impulsar les lleis necessàries “perquè les 5 de la PAH siguin una realitat”, en referència a la dació en pagament retroactiva, lloguers assequibles, habitatge social, frenar els desnonaments i garantir els subministres bàsics. Martín ha defensat també la necessitat de tancar els Centres d’Internament d’Estrangers i acabar amb les devolucions en calent, de “rectificar les polítiques de retallades i privatitzadores del PP” i de treballar per la igualtat de gènere, perquè “només podrem parlar de justícia social quan parlem de justícia de gènere”.

Urtasun: “No estem fent una campanya electoral, estem fent una rebel·lió ciutadana”

L’eurodiputat d’ICV i integrant del tancament de la llista d’En Comú Podem, Ernest Urtasun, ha assegurat que qui està mobilitzant més il·lusió és En Comú Podem precisament perquè, ha dit, “no estem fent una campanya electoral sinó una rebel·lió ciutadana”. “Els volem dir als corruptes dels papers de Panamà i Luxemburg, als Bárcenas i als Rajoy: el vostre temps ha acabat”, ha assegurat Urtasun, que s’ha mostrat convençut que “Catalunya no fallarà” per portar el canvi el 26J.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

Noticias Relacionadas
En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad