www.tercerainformacion.es

Augment de la jornada laboral als funcionaris de les universitats

Aquestes mesures s’han de veure en un context de fortes pujades en les taxes universitàries i la reducció del professorat universitari, el que alguns sindicats ja han denunciat com una precarització de l’ensenyament públic.

Catalunya | Redacció Catalunya - Tercera Informació | 23-02-2012 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

La Generalitat pretén augmentar la jornada laboral anual dels funcionaris de les universitats catalanes en 171 hores. Aquest tema s’ha tractat a la Mesa d’Universitats, on hi han participat membres de la comunitat universitària i representants de la Generalitat.

El govern català vol equiparar les hores anuals de tots els funcionaris administratius, per aquest motiu volen augmentar de 1.462 a 1.633 la jornada laboral anual. A més d’aquesta mesura el govern pretén no renovar contractes per seguir retallant la partida de nòmines i treure alguns drets als funcionaris universitaris com el de la matrícula gratuïta per als seus fills.

Aquestes mesures s’han de veure en un context de fortes pujades en les taxes universitàries i la reducció del professorat universitari, el que alguns sindicats ja han denunciat com una precarització de l’ensenyament públic en el seu l’espai superior.

Publica tu comentario


¿Un mensaje, un comentario?
  • (Para crear párrafos, deja líneas vacías.)

    Normas de uso:

    • Esta es la opinión de los lectores.
    • No está permitido verter comentarios injuriantes.
    • Reservado el derecho a eliminar los comentarios considerados fuera de tema.

¿Quién eres? (opcional)

Colaborador
camisa 198
En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad