País Valencià

Les Jornades Llibertàries celebren la seua XX edició amb el lema “I els pobles es mouen. Fent cultura, sumant veus”

Durant aquests últims vint anys, les Jornades Llibertàries de CGT València han representat l'ocasió ideal per a reflexionar col·lectivament sobre les problemàtiques socials i polítiques contemporànies, així com sobre la història, l'actualitat i el futur de les idees llibertàries i l'anarcosindicalisme.

Sixto muestra la “satisfacción de IU” por el acuerdo en el Congreso para aprobar en diciembre tras cinco años de retraso la reforma del Estatuto valenciano

Martes, 20 de noviembre 2018.

Ricardo Sixto, diputado de Izquierda Unida por Valencia y ponente por parte del grupo parlamentario confederal en la reforma del Estatuto de Autonomía de la Comunidad Valenciana, muestra la “satisfacción de nuestra formación” por el hecho de que en la reunión de la Mesa y portavoces de la Comisión Constitucional celebrada hoy se haya desbloqueado “por fin” la tramitación de los cambios de este texto estatutario.

Concentración ante la sede de BOLUDA Corporación Marítima en Valencia

Comunicado

Esta protesta es continuación de la realizada en el Puerto de Castellón recientemente y se enmarca dentro de la campaña puesta en marcha por esta organización para exigir la readmisión del tripulante de Remolcadores Humberto, el cual prestaba servicio en la empresa Boat Service Castellón, que pertenece al conocido empresario valenciano Vicente Boluda Fos, y a la vez evidenciar las duras condiciones de trabajo de esta empresa.

Temas: 

CGT-Castelló crida a participar en la manifestació antifeixista del 9 d’Octubre

El creixement del feixisme al País Valencià, a l'Estat espanyol i a Europa és evident. De vegades pren forma d'atacs a seus d'organitzacions socials, sindicals, culturals o polítiques. Altres, en atacs a manifestacions populars, com va ocórrer en la manifestació del darrer 9 d'octubre a València.

Però el feixisme també creix, per exemple, en els casos que l'Estat asumeix polítiques d'extrema dreta, contra les dones, contra la classe treballadora, contra els immigrants, contra la llibertat d'expressió i contra l'autodeterminació dels pobles.

Contra els iDentals, per l'equitat en l'atenció de la salut dental

iDental, una empresa sanitària d'atenció als problemes de salut bucodental, de la nit al dia ha deixat sense atenció, segons sembla, quasi 500 ciutadans i ciutadanes del País Valencià i unes 350.000 persones més al conjunt de l'Estat espanyol. Es tracta en tots els casos de persones d'escassos recursos econòmics. Sense atenció pública, moltes persones es veuen obligades a recórrer a aquestes empreses dentals que es publiciten precisament per a persones "sense recursos".

La Plataforma d’Educadores i la CGT es concentren durant el juí contra Educació i exigeixen dignitat professional

més de donar suport a la denúncia per a impedir que es facen efectives instruccions per al pròxim curs que perjudiquen greument les ja de per sí precàries condicions laborals del col.lectiu, en la concentració es va exigir dignitat professional i que les educadores deixen de ser invisibles.

Temas: 

Páginas