Catalunya

L’escriptor britànic Owen Jones dóna suport a Catalunya en Comú – Podem per “acabar amb l’imperi de les elits”

L’escriptor i acadèmic britànic Owen Jones ha donat suport avui a la candidatura de Catalunya en Comú – Podem en un acte a la plaça Universitat amb el cap de llista, Xavier Domènech, i demà serà a Badalona compartint escenari també amb el líder de la França Insubmisa, Jean-Luc Mélenchon. “Hem d’unir-nos i fer-nos forts des de la solidaritat per acabar amb l’imperi de les elits, les grans corporacions, els bancs i els evasors fiscals que van crear la crisi”, ha reclamat.

Podemos recauda más de 300 mil euros para financiar la campaña en Catalunya a través de microcréditos

La formación morada ha puesto en marcha su sistema de recaudación de fondos para afrontar la campaña de Catalunya en Comú Podem a través de préstamos ciudadanos, conocidos como microcréditos, con los que Podemos ha financiado todas las campaña electorales sin acudir a ninguna entidad bancaria y evitando el endeudamiento. La campaña sigue abierta hasta el 21 de enero.

Domènech afirma que el 21-D només hi ha dues opcions: “O un govern de progrés per recosir o un govern independentista per continuar pel mateix camí”

El candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech, ha apostat avui per un “govern de progrés” que “tingui l’agenda social al centre” per “avançar amb major progrés social” i abandonar “l’estat de vulnerabilitat i confusió” en què ens trobem. Per a Domènech, és imprescindible “un govern transversal que ha de reunir diverses sensibilitats de la societat i que ha de produir la reconciliació”. En aquest sentit, ha reclamat a ERC i PSC que “surtin d’on estan”.

Xavier Domènech: “Arrimadas diu que vol governar per tothom i només bloquejaria el país”

“Hi ha un bloc que, votis a qui votis, acabaràs votant a Arrimadas”, ha assenyalat Domènech, tot recordant les paraules d’Aznar qui va afirmar que votaria a Cs, PP o PSC el 21D. Domènech ha explicat que votar a Cs és “votar al partit de l’IBEX-35, als qui només porten més precarietat i retallen encara més els serveis socials”, i ha reivindicat a CeCP com l’única força capaç d’aportar solucions i desbloquejar la situació.

Xavier Domènech crida a “convèncer el milió d'indecisos” que Catalunya en Comú - Podem té “la clau” del desbloqueig

El cap de llista de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech, ha fet una crida avui a “convèncer el milió d’indecisos” de que la candidatura que encapçala té “la clau” del desbloqueig del país. Front el bloc que ha intervingut l’autogovern perquè “no tenia una altra resposta per Catalunya que la repressió” i els qui han aplicat la unilateralitat “contra una meitat del país”, “només CatECP pot restaurar la dignitat de Catalunya, perquè la dignitat de Catalunya és la dignitat de cadascun dels seus ciutadans”, ha afirmat.

Páginas