Redacció •  Catalunya •  10/11/2017

Assemblea: Un nou camí per una Catalunya en Comú

Demà dissabte, 11 de novembre, Catalunya en Comú celebrarà una Assemblea on els inscrits i les inscrites podran decidir diverses qüestions relacionades amb les eleccions convocades pel proper 21 de desembre.

Assemblea: Un nou camí per una Catalunya en Comú

Dissabte 11 de novembre

11 h – Assemblea i votacions

– Complex Esportiu Marina Besòs
(Dolores Ibárruri, s/n, 08930 Sant Adrià del Besòs)

El programa de la trobada, consultable aquí, és el següent:

9 h: Inici dels tallers participatius per a l’elaboració del programa electoral: Economia i treball; Medi ambient i territori; Drets socials; Democràcia; Diversitat, i Internacional.

11 h: Inici de l’Assemblea i votacions:

  • Participació de Catalunya en Comú a les eleccions del 21 de desembre en coalició amb Podem
  • Llista electoral
12:30 h: Els parlaments de la Coordinadora de la C. Nacional, Ada Colau, i el Coordinador General de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, tancaran l’Assemblea.

Acreditacions
Per accedir al recinte i cobrir l’esdeveniment cal acreditar-se enviant un correu a premsa@catalunyaencomu.cat amb les següents dades: nom i cognoms, número de DNI i mitjà de comunicació. A partir de les 8.30 hores es podran recollir les acreditacions i accedir al recinte.

Uneix-te als canals Telegram per seguir l’Assemblea
Si vols seguir l’actualitat de l’Assemblea segueix el canal de Telegram per a premsa de Catalunya en Comú: @CatComuPremsa. A més, al llarg de tota la jornada passarem fotografies pel següent canal: @fotoscatcomu11N.


Catalunya en Comú /