www.tercerainformacion.es

Més transparència i control davant els terratrèmols i el projecte Castor

Catalunya | Ecologistes en acció - Tercera Informació | 08-10-2013 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

Ecologistes en Acció ha enviat una carta als Ministeris d’Indústria i Medi Ambient en la qual reclama més informació i transparència sobre el Projecte Castor i els moviments sísmics que es registren en la costa de Llevant. L’organització mostra el seu suport a les concentracions i mobilitzacions convocades al llarg del cap de setmana en diferents localitats de la zona.

"Sol·licitem al seu Ministeri que ens faciliti tota la informació tècnica actualitzada sobre l’assumpte, inclosos els últims informes de sismicitat encarregats, en virtut del dret a la informació ambiental que ens atorga la llei com a organització dedicada a la protecció del medi ambient al nostre país", explica la missiva, en la qual també es reclama "que es paralitzi definitivament el Projecte Castor en aquesta zona, així com que ens sigui remès l’escrit de paralització temporal que, segons el comunicat als mitjans, es va realitzar el 16 de setembre".

Per a Ecologistes en Acció, que ja va presentar al·legacions al projecte d’emmagatzematge de gas, resulta fonamental que s’actuï amb màxima transparència en un moment de gran incertesa per a la població local. Per això, mostra el seu suport a les concentracions que s’han convocat aquests dies en localitats com Vinarós, Benicarló o Peníscola.

Un altre projecte sense anàlisi de risc sísmic en Doñana

Ecologistes en Acció també ha volgut subratllar que "el principi de precaució deu estar més present que mai en les decisions relatives a l’extracció de recursos i impacte ambiental al territori". Es tracta d’un principi aplicable a molts altres projectes que afecten al subsòl, com les prospeccions petrolíferes o la fractura hidràulica.

Extensible és també la necessitat d’informació a un altre projecte d’emmagatzematge de gas en el subsòl en l’Espai Natural de Doñana. Tampoc en aquest últim cas s’ha inclòs una anàlisi detallada de riscos sísmics en Estudi d’Impacte Ambiental a pesar que es reconeix l’existència d’una falla. Per això, Ecologistes en Acció reclama que es convoqui una reunió del Comitè Permanent del Consell de Participació de l’Espai Natural de Doñana on s’haurà d’analitzar l’afecció dels projectes gasíferos sobre un espai d’especial protecció i, especialment, els riscos sísmics que comportin. Es demana també que la Junta d’Andalusia emeti un Informe d’Afecció a la Xarxa Natura 2000.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad